Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Mekaniikkasuunnittelija

Oletko etsimämme mekaniikkasuunnittelija? VKK Group on yksi Suomen johtavista lämpölaitosten toimittajista.   Mainemme pitkäikäisten ja toimintavarmojen laitosten toimittajana perustuu kokonaisvaltaiseen osaamiseen ja yli 30 vuoden kokemukseen ja jatkuvaan kehitystyöhön. Kokemus tarkoittaa laitossuunnittelun hallintaa, laitoksen eri osajärjestelmien komponenttien omaa valmistusta, kokoonpanoa omassa tuotannossa ja laitoksen rakentamista valmiiksi asti. Kun suunnittelemme ja rakennamme laitoksen, pidämme huolta siitä, että se on mitoitettu oikein, ja se tuottaa energiaa suunnitellulla tavalla.

Mekaniikkasuunnittelijana meillä pääset suunnittelemaan ja piirtämään näiden laitosten koneita ja laitteita sekä tekemään teräsrakenteiden suunnittelua. Työssä on myös mahdollista tehdä putkistosuunnittelua. Työ on pääosin toimistotyötä, jota voit myös tehdä osin etänä. Työssä tarvitaan insinöörin tai teknikon koulutus tai riittävä käytännön kokemus vastaavista suunnittelutöistä. Työtehtävän hoitaminen edellyttää Autodesk Inventorin ja AutoCad suunnitteluohjelmien osaamista. Meillä on myös mahdollista edetä uralla esim. projektinjohtotehtäviin.

Toimitilamme sijaitsevat Mustasaaressa (Vaasan naapurikunta). Meillä on modernit ja viihtyisät toimistotilat ja tuotantomme sijaitsee samassa rakennuksessa. Meillä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet tehdä yhteistyötä tuotannon ja asentajien kanssa, joilta saat arvokasta käytännön näkemystä ja apua työssäsi. Saat myös luonnollisesti apua ja tukea muilta suunnittelijoitamme.

Jos pidät itsenäisestä työskentelystä ja arvostat rentoa ja yhteistyöhenkistä työilmapiiriä, hae meille. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluisit tämän työn. Liitä hakemukseen mukaan CV. Lähetä hakemus katri.varpuluoma@kuljetuskanavat.fi. Voit myös halutessasi kysyä lisätietoja Katri Varpuluomalta puh. 040 7235 298

Lue meistä työnantajana!

Mig/Tig hitsaaja tuotantoon

Liiketoimintamme kasvaa ja haemme joukkoomme Mig/Tig hitsareita lämpölaitosten ja purunpoistojärjestelmien komponenttien esivalmistukseen ja kokoonpanoon. Meillä pääset tekemään töitä mukavan ja ammattitaitoisen työporukan kanssa. Työkulttuuriimme kuuluu, että autamme toisiamme kehittymään eteenpäin ja varmistamme, että sinulla on mahdollista tehdä työssäsi hyvää jälkeä. Työ on pääsääntöisesti päivävuorotyötä.

Jos sinulla on alan koulutus ja/tai työkokemusta alalta, lähetä meille hakemus. Voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia. Jos olet valmistumassa alan koulusta ja tähtäät kädentaidon ammattilaiseksi, huomioimme myös sinun hakemukseksi. Jos olet kiinnostunut reissuhommista, myös niihin on mahdollisuus myöhemmin.

Toimitilamme sijaitsevat Mustasaaressa (Vaasan naapurikunta). VKK Group on yksi Suomen johtavista lämpölaitosten toimittajista yli 30 vuoden kokemuksella. Meillä on luotettavan yrityksen maine ympäri Suomen ja työnantajana olemme vakaa palkanmaksaja. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:in mukainen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus kenneth.dahl@kuljetuskanavat.fi.Voit myös halutessasi kysyä lisätietoja tuotantopäälliköltämme Kenneth Dahlilta, puh. 050 3004957.

Lue meistä työnantajana!

Asentaja lämpölaitostyömaille

Kun asiakas on tilannut meiltä lämpölaitoksen, tarvitaan ammattimiehiä rakentamaan ja asentamaan laitos käyttökuntoon. Jos olet innostunut samaan valmista aikaiseksi, tämä on juuri sinun hommasi! Teet työmaalla töitä yhdessä hyvän porukan kanssa. Se tarkoittaa sitä, että yhdessä vedetään projekti läpi kerralla ja hyvin ja autetaan toista tarvittaessa.

Asentajan tehtävänä on mm. hitsata ja kiinnittää yhteen erilaisia rakenteita. Työssä on hyötyä piirustusten lukutaidosta ja kolmiulotteisesta hahmottamiskyvystä. Jos sinulle on ollut helppoa autojen tai mopojen rassaus, sinulla on luultavasti tähän työhön tarvittavia perustaitoja. Jos olet muutenkin kätevä käsistäsi ja kiinnostunut rakentamisesta, työ voi olla juuri oikea sinulle. Työssä on hyötyä erilaisesta asennus- ja rakennuskokemuksesta ja asentajan koulutuksesta. Huomioimme myös koulusta valmistuneiden hakemukset, jos käytännön osaaminen ja rohkeus riittävät.

Työ on pääasiassa reissutyötä eri puolilla Suomea. Työt tehdään pääasiassa neljän päivän työviikkona, jolloin pääset lähtemään kotiin jo torstaina. Joskus kiiretilanteissa venytään pidempään, mutta pääasiassa töitä tehdään ma-to. Jos olet kahdeksasta neljään töissä viihtyvä tyyppi, tämä ei ole sinulle. Sen sijaan, jos olet utelias ja arvostat vaihtuvaa työympäristöä ja mahdollisuutta nähdä muutakin kuin kotikontuja, kannattaa hakea! Palkan päälle tienaat myös päivärahat ja pääset valmiiseen aamiaispöytään majapaikassa jokaisena työaamuna. Tätä ei luultavasti tapahdu kotona, joten voit ottaa sen työsuhde-etuna.

VKK Group on yksi Suomen johtavista lämpölaitosten toimittajista yli 30 vuoden kokemuksella. Meillä on luotettavan yrityksen maine ympäri Suomen ja työnantajana olemme vakaa palkanmaksaja. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:in mukainen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus kenneth.dahl@kuljetuskanavat.fi  Voit myös halutessasi kysyä lisätietoja, Kenneth Dahl, tuotantopäällikkö, puh. 050 3004957.

Lue meistä työnantajana

Projektipäällikkö lämpölaitostyömaille

Motivoiko sinua työssä se, että teet valmista projekti kerrallaan? Lue lisää, sillä etsimme nyt projektipäällikköä vetämään lämpölaitosprojektiemme asennuksia.  Meillä hyvä maine pitkäikäisten ja toimintavarmojen laitosten tekijänä ja VKK Group onkin yksi Suomen johtavista lämpölaitosten toimittajista.

Projektipäällikkönä vedät asennustiimiä ja vastaat työmaan sujuvasta toiminnasta, yhteydenpidosta asiakkaaseen ja projektista kokonaisuudessaan. Suunnittelemme laitokset itse ja valmistamme suurimman osan lämpölaitoksen komponenteista omalla tehtaallamme Mustasaaressa. Tämän vuoksi sinulla on aina apuna tehtaan henkilökunnan tuki, jos tarvitset lisätietoa tai apua. Työmaalla johdat tiimiä, jolla on kokemusta vastaavista asennustöistä.

Projektipäällikkönä hallitset piirustusten lukemisen ja sinulla on käytännön kokemusta vastaavista töistä. Sinulle on luontevaa hallita kokonaisuuksia ja olet luonnostasi järjestelmällinen. Jos olet itse toiminut asentajana, siitä on paljon etua. Olennaista on myös se, pidät yhteistyöstä eri ihmisten kanssa ja osaat vetää tiimiäsi siten, että työ sujuu jouhevasti ja hyvässä hengessä. Jos olet kokenut asentaja ja kiinnostunut siirtymään projektin vetäjäksi, voit hyvin olla etsimämme henkilö.

Projektit sijaitsevat eri puolilla Suomea. Projektipäällikkönä vastaat yhdestä työmaasta ja johdat sen valmistumisen alusta loppuun asti. Työt tehdään pääasiassa neljän päivän työviikkona, jolloin pääset lähtemään kotiin jo torstaina. Joskus kiiretilanteissa venytään pidempään, mutta pääasiassa töitä tehdään ma-to. Meillä on luotettavan yrityksen maine ympäri Suomen ja työnantajana olemme vakaa palkanmaksaja. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:in mukainen.

Hae meille tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja cv kenneth.dahl@kuljetuskanavat.fi  Voit myös halutessasi kysyä lisätietoja, Kenneth Dahl, tuotantopäällikkö, puh. 050 3004957.

Lue meistä työnantajana