SykloniWEb

Materiaalin käsittely- ja siirtojärjestelmät

Olemme erikoistuneet suunnittelemaan, valmistamaan ja toimittamaan biopolttoaineen käsittelyyn ja siirtoon tarkoitettuja järjestelmiä. Samoja järjestelmiä voidaan soveltaa myös muille teollisuuden aloille materiaalien käsittelyyn ja varastointiin. Näitä teollisuuden aloja ovat esim. mekaaninen puunjalostusteollisuus, muoviteollisuus ja prosessiteollisuus.

Tunnemme erinomaisesti eri siirtojärjestelmien ominaisuudet ja osaamme suositella asiakkaalle tarkoituksenmukaisinta järjestelmää. Järjestelmän valintaan vaikuttavat mm. materiaalin koostumus, vaatimus materiaalin syötön tasaisuudesta, kuljetusmatkan pituus, layout ja kuljetuskanavien äärimitat tai kulmat.  

Toimitamme käsittely- ja siirtojärjestelmiä joko osana laitostoimitusta tai erillisinä projekteina. Meillä on pitkä kokemus järjestelmien suunnittelusta, mutta voimme toteuttaa myös asiakkaiden omia suunnitelmia. Järjestelmät ja niiden komponentit valmistetaan omalla tehtaallamme ja kokeneet, omat asentajamme vastaavat järjestelmän asennuksesta ja huolloista.  Takaamme asiakkaillemme myös nopeat varaosatoimitukset ja huollon. Kriittisissä tilanteissa voimme toimittaa varaosan jopa vuorokauden varoajalla.

Materiaalin käsittely- ja siirtojärjestelmät