Ruuvikuljetin sulkusyotinWEB

Ruuvikuljetin

KRS- ruuvikuljettimet on suunniteltu ja valmistettu vaativiin teollisiin prosesseihin. Kuljetinta voi käyttää sellaisenaan tai se voidaan liittää osaksi suurempaa materiaalin siirtojärjestelmää. Ruuvikuljetin on tarkoitettu massatavaran kuljetukseen. Sillä voidaan siirtää esim. haketta, jauhetta, rakeista tai puolikuivaa massaa. Tällaisia materiaaleja ovat mm. puuhake, sementti tai vaikka liete. Se ei sovellu nauhamaisten, eikä pitkien kiinteiden esineiden kuljetukseen.

Ruuvikuljetin mahdollistaa materiaalin tasaisen syötön, jolloin materiaali valuu kuljettimelta tasaisena virtana. Kuljetinta voidaan käyttää myös annostelijana. Lisäksi kuljettimeen voidaan suunnitella useita sisäänmenoja ja ulostuloja.  Kuljetinta voidaan käyttää myös materiaalien sekoittamiseen, paakkujen hajottamiseen ja repimiseen.

Ruuvikuljettimia valmistetaan halkaisijaltaan 100 mm:stä aina 1000 mm:iin. Materiaalina käytetään terästä tai tarvittaessa ruostumatonta tai haponkestävää terästä. Ruuvin lehden halkaisija ja nousu valitaan käyttötarkoituksen ja kuljetettavan materiaalin mukaan. Ruuvit laakeroidaan tapauskohtaisesti joko molemmista päistä tai vain käyttöpäästä, jolloin mahdollistuu materiaalin purku kuljettimen päädystä. Kuljettimia ohjataan yleensä automaatiolla ja ne varustetaan tarvittaessa asianmukaisilla ruuhka- ja pyörinnänvartijoilla. Kuljettimet suunnitellaan ja räätälöidään aina asiakkaan vaatimusten mukaan.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Ruuvikuljetin

  • tasaisten materiaalinen siirto: kuiva ja puolikuiva
  • suora siirtolinja
  • lyhyt siirtoetäisyys
  • useita ulos/sisääntuloja
  • tasainen syöttö

Ruuvikuljettimet