HuoltoWEB

Asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut

Toimintamme perustuu omassa tehtaassa tapahtuvaan suunnitteluun, tuotantoon ja asiakkaan kohteessa toteutettaviin asennus- ja huoltopalveluihin.  Oma tuotantomme ansiosta pystymme valmistamaan varaosia jopa vuorokauden sisällä.

Jotta kokonaisuus toimii saumatta, tarvitaan jämäkkää ammattiosaamista ja kokonaisuuden ymmärtämistä. Ammattiosaaminen ei synny lukemalla vaan tekemällä. Sovellamme tehtaassamme moniosaajamenetelmää. Kun tehtaan työntekijä on myös asentaja tai huollosta vastaava, se tarkoittaa sekä ymmärrystä että kokonaisvaltaista vastuuta omasta työstä. Tällä vaikutetaan myös asiakkaan huoltotyön elinkaarikustannuksiin. Huoltotyöntekijä osaa arvioida, mitkä osat on vaihdettava tai mikä on vielä kunnossa. Kyky arvioida itse huoltotarvetta kohteessa tuo asiakkaille selkeitä säästöjä.  

Huoltotiimillämme on 24 tunnin lähtövalmius. Se koostuu vuodenajasta riippuen 2–4 henkilöstä. Asennustiimimme käsittää 15 ammattilaista. Vuosihuoltoja tehdessämme noudatamme huolto-ohjelmaa, jossa tarkistetaan ja havainnoidaan kukin huoltokohde check-listan mukaisesti. Dokumentoimme huoltotoimenpiteet tämän listan mukaisesti. Olennaista vuosihuolloissa tarkastaa ja huoltaa kohde siten, että laitos toimii moitteettomasti seuraavaan huoltoon asti. Tämä vaatii työntekijöiltämme todellista järjestelmien ja sen laitteiden toiminnan ymmärtämistä ja huolellista ja asiantuntevaa tarkastusta. Tällä sekä estetään ennakoimattomat seisokit että vähennetään osien turhista vaihdoista syntyviä menoja.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Huolto- ja ylläpitopalvelut