YritysWEB

Vaasan Kuljetuskanavat Oy

 

Vaasan Kuljetuskanavat Oy (VKK) suunnittelee ja toimittaa  lämpölaitoksia avaimet käteen- periaatteella. 

Toimitamme myös täydelliset järjestelmät pölyn, purun ja muiden teollisuuden sivutuotteiden siirtämiseen, suodattamiseen ja varastoimiseen pääasiassa mekaaniselle puunjalostusteollisuudelle.

Kokonaisratkaisumme sisältävät suunnittelun, valmistuksen ja huollon.

Vaasan Kuljetuskanavat Oy on toiminut vuodesta 1988 ja on yksi Suomen kokeneimmista pölynpoistojärjestelmä- ja lämpölaitostoimittajista. Meidät tunnetaan toimintavarmuudesta ja nopeista toimitusajoista. VKK:n toimitusjohtajana toimii Juho Sutinen.

Tuotantotilamme sijaitsee Lintuvuoren teollisuusalueella Mustasaaressa, noin 6 km päässä Vaasan keskustasta. Tuotantotiloja on laajennettu useampaan kertaan ja viimeisin laajennus valmistui vuonna 2018. Nykyisin tuotantotilaa on noin 4000m².

Vaasan Kuljetuskanavat Oy:n asiantuntijat neuvovat ja opastavat alaan liittyvissä asioissa, sekä suunnittelevat järjestelmät ja kartoittavat eri vaihtoehdot. Järjestelmät suunnitellaan ja rakennetaan asiakaskohtaisesti, huomioiden käyttäjien tarpeet. Suunnittelumme käyttää apunaan uusinta teknologiaa.

Ota yhteyttä, kun etsit toimintavarmoja järjestelmäratkaisuja lämmöntuotantoon, ilman puhdistukseen ja materiaalien siirtoon!

FI ISO 9001 ISO 14001 hires
luotettava kumpaani logo verkkosivuille
SV LOGO Vaasan Kuljetuskanavat Oy FI 387567 web

Yritys