YritysWEB

VKK Group Oy

 

VKK Power suunnittelee ja toimittaa lämpölaitoksia Avaimet käteen -periaatteella Suomeen. Vaasan Kuljetuskanavat on erikoistunut suunnittelemaan ja toimittamaan täydellisiä kokonaisjärjestelmiä pölyn, purun ja muiden teollisuuden sivutuotteiden siirtämiseen, suodattamiseen ja varastoimiseen pääasiassa mekaaniselle puunjalostusteollisuudelle. Kokonaisratkaisumme sisältävät suunnittelun ja valmistuksen lisäksi huollon. Yhdessä yritykset muodostavat VKK Group Oy konsernin. VKK:n toimitusjohtajana toimii Juho Sutinen.

Yritys on perustettu vuonna 1988, jolloin se aloitti toimintansa Vaasan kuljetuskanavat nimellä.

Aloitimme liiketoimintamme toimittamalla purunpoistoon tarvittavia kanavia mekaaniselle puunjalostusteollisuudelle. Laajensimme osaamistamme varsinaisiin purunpoistojärjestelmiin. Kolmessakymmenessä vuodessa olemme ottaneet hallintaamme koko lämmön- ja höyryntuotantoon tarvittavat prosessit ja toimimme näiden laitosten kokonaistoimittajina. Tällä hetkellä olemme yksi Suomen kokeneimmista pölynpoistojärjestelmä- ja lämpölaitostoimittajista. Meidät tunnetaan laitosten ja järjestelmien toimintavarmuudesta ja nopeista toimitusajoista.

Toimi- ja tuotantotilamme sijaitsevat Lintuvuoren teollisuusalueella Mustasaaressa, noin 6 km päässä Vaasan keskustasta. Tuotantotiloja on laajennettu useampaan kertaan ja viimeisin laajennus valmistui vuonna 2018. Nykyisin tilojen pinta-ala on noin 4000 m².

Liiketoimintamme kasvu ja kehittyminen perustuvat asiakaslähtöiseen toimintaan. Asiantuntijamme neuvovat ja opastavat alaan liittyvissä asioissa ja kartoittavat eri vaihtoehdot. Järjestelmät suunnitellaan ja rakennetaan asiakaskohtaisesti, huomioiden käyttäjien tarpeet. Suunnittelussamme käytämme apuna uusinta teknologiaa.

Ota yhteyttä, kun etsit toimintavarmoja järjestelmäratkaisuja lämmöntuotantoon, ilman puhdistukseen ja materiaalien siirtoon!

FI ISO 9001 ISO 14001 hires
luotettava kumpaani logo verkkosivuille
SV LOGO Vaasan Kuljetuskanavat Oy FI 387567 web

Yritys